MENU

Private Residence at Kamatero

This project involved a 205 sq.m., two-story private residence with an attic to be constructed on a highly incline plot of land. The structure was meant to house a family of four. ​On the ground floor we placed the master bedroom and the children’s rooms, all with easy access to the garden. The first floor was designed as a unified space comprising the living-room, dining-room and kitchen, with large openings to let in the panoramic view of the Attica basin. The attic houses the owners’ workspace and is fully connected to the living-room as it also doubles as an internal balcony.

More
Kamatero / Attica, Greece
Completed / 2015

Civil Engineer:: Gavalas Filippos
Mechanical Engineer: TECHNOMECH
Landscape design: LivingScapes Mathioudakis
Photographer: Voumvakis Panagiotis

LKMK Architects-Private Residence at KamateroLKMK Architects-Private Residence at KamateroLKMK Architects-Private Residence at KamateroLKMK Architects-Private Residence at KamateroLKMK Architects-Private Residence at KamateroLKMK Architects-Private Residence at KamateroLKMK Architects-Private Residence at KamateroLKMK Architects-Private Residence at KamateroLKMK Architects-Private Residence at KamateroLKMK Architects-Private Residence at KamateroLKMK Architects-Private Residence at KamateroLKMK Architects-Private Residence at Kamatero